Valitse ihotyyppisi

Rasvainen iho

Rasvainen iho on perinnöllistä. Ihon talintuotanto on normaalia vilkkaampaa, jolloin iho kiiltää ja finnejä ja mustapäitä tulee herkästi.

Rasvaisen ihon kasvohoidot ja kasvojenhoitotuotteet:

Valikoimastani löytyy täsmähoidot ja kasvojenhoitosarjat, jotka on kehitetty juuri rasvoittuvalle iholle. Annan myös kotihoito-ohjeita rasvaisen ihon hoitoon.

Normaali iho

Normaali iho on kimmoista ja tasainen. Normaalikin iho tarvitsee kosteutta ja suojaa. Ikääntyessä myös normaali iho muuttuu kuivemmaksi, eli ihon kunto on aika ajoin hyvä tarkistuttaa ammattilaisen vastaanotolla, vaikka ongelmia ei olisikaan. Näin saat täsmäohjeita oman ihon hoitamiseen myös ennaltaehkäisevässä mielessä.

Normaalin ihon kasvohoidot ja kasvojenhoitotuotteet:

Valikoimastani löytyy täsmähoidot ja kasvojenhoitosarjat, jotka on kehitetty juuri normaalille iholle. Annan myös kotihoito-ohjeita normaali-ihon hoitoon.

Sekaiho

Sekaiho on ihotyyppi, jonka T-alue, eli otsa, nenä ja leuka, on rasvainen ja sen ihohuokoset ovat laajentuneita, mutta muilla alueilla iho voi olla normaali tai kuiva.

Sekaihon kasvohoidot ja kasvojenhoitotuotteet:

Sekaihoon on kehitetty omat ihonhoito-ohjeet. Valikoimastani löytyy täsmähoidot ja kasvojenhoitosarjat, jotka on kehitetty juuri sekaihoa varten. Annan myös kotihoito-ohjeita sekaihon hoitoon.

Kuiva iho

Kuiva iho ei kykene sitomaan riittävää määrää kosteutta itseensä, ja näin iho näyttää ja tuntuu kuivalta ja kireältä. Ikääntyessä myös normaali iho muuttuu kuivemmaksi, eli ihon kunto on aika ajoin hyvä tarkistuttaa ammattilaisen vastaanotolla, vaikka ongelmia ei olisikaan.

Kuivan ihon kasvohoidot ja kasvojenhoitotuotteet:

Valikoimastani löytyy täsmähoidot ja kasvojenhoitosarjat, jotka on kehitetty juuri kuivalle iholle. Annan myös kotihoito-ohjeita kuivan ihon hoitoon.

Atooppinen iho

Atooppinen iho on kutiava ja kuiva. Punoittavat ja turvonneet laikot sekä ihon halkeilu ja hilseily ovat atooppisen ihon tunnusmerkkejä. Ärtyneessä vaiheessa iholla voi näkyä pieniä nesterakkuloita.

Atooppisen ihon kasvohoidot ja kasvojenhoitotuotteet:

Atooppista ihoa on tärkeä hoitaa. Valikoimastani löytyy täsmähoidot ja kasvojenhoitosarjat, jotka on kehitetty juuri atooppiselle ja kuivalle iholle. Annan myös kotihoito-ohjeita atooppisen ihon hoitoon.

Couperosa iho

Couperosaksi kutsutaan ihon pieniä hiusverisuonia, jotka ovat laajentuneet. Couperosa kehittyy useimmin kuivaan, arkaan ja ohueen ihotyyppiin, ja se on suomalaisille hyvin tyypillinen oire. Se näkyy punoituksena poskipäissä, nenässä ja nenäpielissä. Couperosa-iho on helposti ärtyvä, joten se kaipaa kosteutusta ja suojaa.

Couperosa-ihon kasvohoidot ja kasvojenhoitotuotteet:

Valikoimastani löytyy täsmähoidot ja kasvojenhoitosarjat, jotka on kehitetty juuri Couperosa-iholle. Annan myös kotihoito-ohjeita Couperosa-ihon hoitoon.